Komplett städning för företag.

Växer ditt företag? Hinner ni inte med att städa internt börjar det bli hållbart att hantera? Om man ser rent ekonomiskt på att ta in städning så är det alltid en vinstaffär. Låt din personal göra det de är anställda till och låt oss på Komplett städ sköta städtjänsterna åt er.

Byggstädning

För att en besiktningsman ska kunna göra en bra analys av ett bygge så behöver utrymmena vara städade. Oftast handlar det om att täcka av täckmaterial och städa bort gips, spån och sånt som blivit kvar efter byggnadsarbetet. Man brukar dela upp städningen i 3 etapper. Grovstädning - Slutstädning - Finstädning.

Kontorsstädning

En god arbetsmiljö ger bättre förutsättningar för ett bättre resultat. Genom att städa era kontor löpande ser vi till att inte bara era lokaler håller sig i skick, men även era anställda. Det förebygger sjukdomsspridning och ser till att lokalerna håller längre. Hur ofta det ska städas och hur det ska städas är helt upp till dig. Självklart ger vi er rekommendationer på vad vi anser är bra för just er verksamhet.

Storstädning

Har ni haft ett event? Eller vill ha det extra städat inför något arrangemang? Låt oss hjälpa er att se till att lokalerna är extra fräscha. I en storstädning städar vi grundligt. Vi städar alla ytor, putsar fönster och ser till att ni får det extra fint. Har ni andra önskemål eller vill ni veta mer om vad som ingår.

Flyttstädning

Ska ni flytta ut till nya lokaler? Då är det viktigt att man lämnar lokalerna i gott skick. Fokusera på att komma igång med er verksamhet så snabbt som möjligt så hjälper vi er med flyttstädningen. Som med alla våra andra tjänster så lämnar vi garanti på alla våra arbeten vilket innebär att om det är något som inte blir godkänt så åtgärdar vi det kostnadsfritt.

Fönsterputs

Vill ni få finare fönster? Att ha välstädade fönster är viktigt för att få in bra ljus i dina lokaler för att ge kunder en bättre upplevelse och en trevligare arbetsmiljö för personalen. Driver ni en butik så är det otroligt viktigt för varuexponeringen. Vill ni ha professionell hjälp och en kostnadsfri offert?

Varför Komplettstäd för företag?

Utbildad personal med kollektivavtal

Vi har som mål att alla anställda ska bli SRY utbildade. SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY yrkesbevis inom städservice, hemservice respektive sanering. Komplett städ satsar på kvalité – SRY utbildning är en självklarhet.

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en självklarhet för att ge maximalt trygghet för dig som kund. Vi jobbar kontinuerligt med att se över våra försäkringar och sättet vi förbättrar arbetet för att skapa maximalt med trygghet.

Miljövänligt städmaterial ingår

Vi använder endast miljövänliga produkter och så lite kemikalier som möjligt. Vi ser även till våra rutiner och städupplägg så att vi alltid har miljö i fokus när vi utför våra tjänster.

Kvalitetsgaranti

Vi lämnar alltid garantier på våra uppdrag. Det innebär att om någon städning inte blir godkänd så åtgärdar vi det kostnadsfritt. Fel anmälan måste ske senast 7 dagar efter slutfört uppdrag.

Så funkar det.

Kontakta våra säljare eller använd dig av formuläret nedan. Vi bokar ett kostnadsfritt möte där vi får presentera oss. Vi går igenom och ger råd för just ert företags behov. Det är ni som bestämmer hur ofta ni vill ha städning och i vilken omfattning städningen sker. Vi vill givetvis ge råd och tips och lämnar en offert på städningen. De flesta av våra kunder städar vi minst en gång i veckan för, men ni bestämmer helt själva efter era behov.

Kan man få skatt­ereduktion på tjänsten?

Tjänsten ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster (RUT), du betalar bara 50 procent av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Låt oss kontakta dig

Lämna dina uppgifter nedan så hör vi av oss för att hitta den bästa lösningen för er.

close